Over PreVitaliteit

Vitaal in bedrijf

Stel een vraag

Wat doet PreVitaliteit

PreVitaliteit is een verzuim en re-integratiebegeleider voor werkgevers en werknemers. Met een persoonlijke aanpak helpen wij werkgevers bij de uitvoering van hun wettelijke taken, het reduceren van ziekteverzuim en de begeleiding van zieke medewerkers naar een duurzame oplossing.

Dienstverlening

Onze diensten vormen geen doel op zich. Het zijn slechts middelen om uw doel te bereiken. Daarom kijken we per situatie naar een passende oplossing. Onderstaande diensten levert PreVitaliteit zelf, in specifieke gevallen bijgestaan door een breed netwerk van externe specialisten.

 

Een greep hieruit:

  • Verzuim en re-integratiebegeleiding conform Wet verbetering Poortwachter
  • Arbeidsdeskundigonderzoek voor een helder overzicht van iemands mogelijkheden op de arbeidsmarkt
  • Outplacement mobiliteitsprogramma
  • Re-integratie tweede spoortraject
  • Periodiek Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek (PAGO) en Preventief Medisch onderzoek (PMO). Voor een toets van de algehele gezondheid en de gezondheidsrisico’s op de werkplek
  • Risico Inventarisatie en Evaluatie-onderzoek (RI&E)
  • Keuringen (Rijbewijs, duikerskeuringen, etc.)

 

Meer informatie nodig over onze dienstverlening?

 

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Verzuim & Re-integratie

De juridische raakvlakken met ons vak vereisen professionaliteit en parate kennis van de wetgeving.  Medewerkers van PreVitaliteit combineren hun juridische kennis en conflicthantering met een creatieve aanpak. Uw verzuimbegeleider wil, samen met u, uw kosten omlaag brengen. Gedurende het proces vergeten we echter nooit waar het om draait: medewerkers met hun eigen, unieke verhaal.

Om snel de juiste koers te kunnen varen stellen we kritische vragen. En door goed naar de antwoorden te luisteren wordt het probleem snel helder. PreVitaliteit helpt vervolgens heel concreet met het zetten van de juiste stappen die leiden tot een passende oplossing voor werkgever en werknemer. Uw medewerker kan weer gezond en gemotiveerd aan de slag!